MÁRIO PRO NIKOLASE
![MÁRIO PRO NIKOLASE](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/220204/14/j165487.jpg)
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
OBA KORPUSY: světlé vanilkové
JAHODOVÁ NÁPLŇ + BROSKVOVÁ NÁPLŇ
SIRUP na prokapání korpusů: šťáva z broskví
SMETANOVÝ KRÉM z mascarpone a smetany na šlehání
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání dortů před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba, obarvený na bledě modro
MODELACE: vymodelovaný Mário a ostatní doplňky z modelovací hmoty Master Martini
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm a 17 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 19 cm
CELKOVÁ VÁHA SESTAVENÉHO DORTU: 5.300 g
JAHODOVÁ NÁPLŇ + BROSKVOVÁ NÁPLŇ
SIRUP na prokapání korpusů: šťáva z broskví
SMETANOVÝ KRÉM z mascarpone a smetany na šlehání
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání dortů před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba, obarvený na bledě modro
MODELACE: vymodelovaný Mário a ostatní doplňky z modelovací hmoty Master Martini
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm a 17 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 19 cm
CELKOVÁ VÁHA SESTAVENÉHO DORTU: 5.300 g
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/220204/14/k209837.jpg)
Pohled z levé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/220204/14/k209838.jpg)
Pohled z pravé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/220204/14/k209839.jpg)
Pohled shora
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/220204/14/k209840.jpg)
Pohled zezadu
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/220204/14/k209841.jpg)
A ještě jednou zepředu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé